CAW De Kempen

U bent hier

Begeleiding partnerrelatie

Voor wie?

In de begeleiding partnerrelatie kunnen koppels terecht met relatieproblemen. De begeleiding staat zowel open voor koppels die er voor kiezen om hun relatie te verbeteren, als voor koppels die niet zeker zijn of ze hun relatie willen voortzetten.

Wat doen we?

In een relatiebegeleiding werkt een professionele hulpverlener met jullie als partners. Door een betere kijk op je relatie kan je werken aan een herstel in de relatie of aan een constructieve beëindiging van de relatie.

We werken aan een goede communicatie tussen jullie als partners. Zo leren jullie problemen helder benoemen naar elkaar. Je vindt nieuwe manieren om open en eerlijk met elkaar te spreken.

Er kunnen zowel individuele gesprekken als koppelgesprekken gevoerd worden.

Contactgegevens

Je kan jezelf aanmelden door contact op te nemen met het algemeen onthaal. Een hulpverlener zal je een afspraak geven voor een onthaal- of instapgesprek. Als na dit gesprek blijkt dat het begeleidingsteam jou verder kan helpen en begeleiden, kom je mogelijk eerst op een wachtlijst. Zo gauw je aan de beurt bent, word je gecontacteerd voor een afspraak.