CAW De Kempen

U bent hier

Steun ons

Steun aan CAW De Kempen is een manier om mensen in moeilijke situaties concreet te helpen. Dankzij jouw hulp kunnen wij nog meer inspelen op lokale noden. Met de subsidies van de Vlaamse overheid kunnen de CAW’s een basisaanbod uitbouwen. Maar met extra steun wordt het mogelijk om nieuwe initiatieven te ontwikkelen of om het huidige aanbod voor meer mensen bereikbaar te maken.

Je kan CAW De Kempen op verschillende manieren financieel steunen:

  • Je doet een gift op ons rekeningnummer.

  • Je kan maandelijks een bijdrage storten.

  • Je kan via een legaat of duo-legaat CAW De Kempen opnemen in je testament.

  • Vertegenwoordig je een bedrijf of wil je als organisatie een CAW steunen onder de vorm van sponsoring, neem dan contact op met de algemene directeur, Frans Heylen.

Onze gegevens

Giften of maandelijkse bijdragen kunnen gestort worden op:

Rekeningnummer: BE74 0682 2287 4907

Ondernemingsnummer: BE0464.222.895.

Fiscaal voordeel

CAW De Kempen heeft een erkenning om fiscale attesten uit te schrijven. Wanneer je een bedrag schenkt van minstens 40 euro per jaar, dan heb je recht op een fiscaal attest. Met dit attest krijg je een vermindering op de te betalen belasting. Het CAW stuurt je dit attest automatisch op met de post, telkens in de maand maart van het jaar volgend op je storting.

Meer informatie?

Je kan steeds contact opnemen met de algemene directeur, Frans Heylen. Hij zal je graag meer uitleg geven over de verschillende mogelijkheden.

Indien je CAW De Kempen wenst op te nemen in je testament, raden we je aan advies te vragen bij een notaris en je testament notarieel te registreren. Zeker voor een duo-legaat raadpleeg je best een specialist.

Je kan ook het onderstaande contactformulier gebruiken om meer informatie te verkrijgen.