CAW De Kempen

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het CAW.
Nieuwsberichten uit de regionale CAW’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, CAW-standpunten, CAW-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als CAW een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
30.01.18

Website bundelt juridische en psychische tips

Be

26.09.17

17 oktober is de werelddag van verzet tegen armoede. Het is duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is voor armoede de wereld uit is! Om aandacht te vragen voor deze problematiek, worden er vier fakkeltochten in de Kempen georganiseerd.

21.09.17

Op donderdag 7 december organiseren we vanuit CAW De Kempen onze halfjaarlijkse voorstellingsdag. We schetsen een algemeen beeld van onze werking en combineren dit met specifieke infosessies. Een aantal mogelijke thema's zijn drughulpverlening, geweld en slachtoffers, crisis ...

jaarverslag CAW De Kempen 2016
09.06.17

Trots presenteren we u het jaarverslag 2016 van CAW De Kempen. We schetsen hierin een algemeen beeld van onze activiteiten in het afgelopen werkjaar. U kan het jaarverslag inkijken via deze link: https://issuu.com/cawdekempen/docs/algemeen_online_ap/2

27.07.16

Onze collega Kevin Verborgt fietst vanaf 31 juli 2016 samen met Frederik gedurende 1 jaar. Met vertrekpunt in Colombo (Sri Lanka) en aankomst in Westerlo (België). In totaal doorkruisen zij 18 landen en zal de fietsteller iets meer dan 20000 km rijker zijn.

Pagina's