CAW De Kempen

U bent hier

Onthaal

Onze onthaalpunten

Elke vraag naar hulp start in het onthaal. Iedereen kan hier terecht met elke welzijnsvraag. We hebben expertise in heel veel verschillende thema's. Omdat we willen dat iedereen zich aangesproken voelt, kiezen we voor verschillende onthaalpunten. In de kolom op de linkerkant van onze pagina vind je meer informatie.

Contact opnemen

De eerste stap naar hulp is niet makkelijk. Daarom kies je zelf welke manier voor jou het gemakkelijkst is om contact op te nemen: via telefoon, e-mail of chat. Je kan ook langskomen op het onthaal tijdens het spreekuur of op afspraak.

Je kan steeds anoniem contact opnemen. Op deze manier hopen we het voor jou zo veilig mogelijk te maken om jouw verhaal te vertellen.

Gratis, vertrouwelijk en vrijwillig

Ieder onthaalpunt is altijd gratis en voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen wachtlijsten. Je kan er op rekenen dat we discreet en zorgvuldig omgaan met de informatie die je ons geeft. We zullen hierover steeds open, eerlijk en duidelijk met je communiceren. Indien je niet tevreden bent over onze dienstverlening, kan je dit steeds melden via een klachtenformulier.

Alle hulp in het onthaal is volledig vrijwillig. Geen enkele dienst kan je verplichten om naar ons toe te stappen en je te laten helpen. Jij kiest zelf op elk moment wanneer je geen verdere hulp meer wenst.