CAW De Kempen

U bent hier

Bel met een hulpverlener

Tijdens de openingsuren van het onthaal kan je bellen naar een CAW-hulpverlener. Je kan je verhaal vertellen, advies of hulp vragen. Je blijft altijd zelf bepalen tot waar je hulp aanvaardt. Omdat we weten dat het soms erg moeilijk is om over bepaalde thema’s te spreken, kan je ook steeds anoniem bellen.

Zoek je hulp? Bel 078 150 300

Het CAW kan je helpen met informatie, advies, opvang, praktische hulp, crisishulp en begeleiding.

Bel naar het centraal CAW-nummer 078 150 300

  •  Je oproep wordt steeds beantwoord door een onthaalmedewerker in één van de CAW’s.
  • De hulpverlener zal met jou op eenzelfde manier een gesprek voeren als in een gesprek in een CAW. Wanneer je ons contacteert via telefoon, mail, chat of in een persoonlijk gesprek willen we dat je op een evenwaardige manier geholpen wordt.
  • Je kan ook steeds een afspraak vragen voor een persoonlijk gesprek.

Hulp in een specifieke regio?

Wil je graag contact opnemen met een CAW uit een bepaalde regio? Dat kan. Je kiest immers zelf met welk CAW je contact opneemt. Misschien is het makkelijker om een CAW te kiezen in de buurt van je werk? Of misschien woon je tussen 2 onthaalpunten en is één onthaal veel makkelijker bereikbaar voor jou?

Kijk op het kaartje ‘CAW in je buurt’ en kies een regio. Zo krijg je snel het telefoonnummer en de openingsuren van het algemeen onthaal van je voorkeur. De contactgegevens van het algemeen onthaal van CAW De Kempen vind je hier.

Hulp buiten de openingsuren: bel 106

Wil je graag praten, maar kan je op dat moment niet meer telefonisch terecht bij een hulpverlener van het CAW? Neem dan contact op met Tele-Onthaal op het nummer 106. Je kan hen dag en nacht bereiken, het hele jaar door.

Aan de telefoon zijn er vrijwilligers die jou een luisterend oor willen bieden. Zij worden hiervoor opgeleid en begeleid door een professionele staf.

Zit je in een crisissituatie?

Zit je in een crisissituatie en heb je hoogdringend hulp nodig, contacteer een crisisonthaal in de regio.

Bij een levensbedreigende situatie: bel de politie op het nummer 101. Heb je dringend medische hulp nodig, bel dan onmiddellijk het alarmnummer 112.